Baker | Utdanning.no
utdanning.no › yrker › beskrivelsetilpasse resepter og produksjonsprosesser. Bakeren må også rengjøre og vedlikeholde utstyret som brukes. Som baker er det viktig å ha god kunnskap om mathygiene. Bakeren jobber gjerne om natta eller svært tidlig, slik at bakverket er klart når dagen starter. Du må derfor være forberedt på andre arbeidstider enn i mange andre yrker.
Kjell Arne Ness - Facebook
www.facebook.com › kjellFormer Baker at Bakehuset Hauge & Lindaas March 2001 - December 2006 · Haugesund, Norway Tok fagbrev som baker i 2001 og fikk mesterbrev som baker same år.Var hovedtilitsvalgt og hadde ulike verv i fagforeningen.Bakehuset ble kjøpt opp av bakers i 2004.
Mesterutdanning | Utdanning.no
https://utdanning.no/tema/nyttig_informasjon/mesterutdanningDu kan ta mesterbrev hvis du har fag- eller svennebrev i et mesterfag, og har nok praksis. Mester er en beskyttet tittel, som krever at du har mesterbrev.. Mesterutdanning gir deg opplæring i etablering og ledelse, og faglig ledelse.Dette kan passe for deg som ønsker å starte eller drive egen bedrift. Du kan ta mesterbrev innen fagområdene byggfag, restaurant- og matfag, bilfag ...
Baker | Utdanning.no
https://utdanning.no/yrker/beskrivelse/bakertilpasse resepter og produksjonsprosesser. Bakeren må også rengjøre og vedlikeholde utstyret som brukes. Som baker er det viktig å ha god kunnskap om mathygiene. Bakeren jobber gjerne om natta eller svært tidlig, slik at bakverket er klart når dagen starter. Du må derfor være forberedt på andre arbeidstider enn i mange andre yrker.