Du lette etter:

d vitamin mat

D-vitamin og kosthold | D-vitaminmangel
www.d-vitaminmangel.no › nb-no › d-vitamin
Fet fisk, fiskelever og margarin er rik på D-vitamin. Mat som inneholder egg og sopp kan også være dette i tillegg til ekstra lett melk som kan være beriket med litt vitamin D. Andre måter å få i seg D-vitamin er gjennom tran- eller /fiskeolje.
Vitamin D - mat | Artikkel - MatPrat
https://www.matprat.no › artikler › ernaring › vitamin-d
Vitamin D finnes naturlig i tran, fet fisk og egg. I tillegg berikes flere meieriprodukter med vitamin D: lettmelk, syrnet melk, smør og ...
Mjölksyrabakterier vid magbesvär | Doktorn.com
www.doktorn.com › artikel › mjölksyrabakterier-vid
Dec 30, 2013 · Mjölksyrabakterier vid magbesvär. En helt ny undersökning visar att stress, oregelbundna levnadsvanor och bristande motion är några av de vanligaste orsakerna till magbesvär.
Vitamin D i mat - NHI.no
https://nhi.no › naring-og-vitaminer › vitamin-d-i-kosten
Vitamin D finnes ikke i mange typer mat. De viktigste vitamin D-kildene er fet fisk, rogn og fiskelever. I tillegg er margarin og ekstra lett ...
D-vitamin - Dekk dagsbehovet med mat - Möller´s - mollers ...
https://www.mollers.no › d-vitamin-mat
Matvarer med D vitamin ... Den beste kilden til D vitamin er, i likhet med omega 3, fet fisk som laks, makrell, sild og ørret, fiskerogn, i tillegg til ...
Vitamin D i mat - NHI.no
https://nhi.no/.../naring-og-vitaminer/vitamin-d-i-kosten
21.09.2020 · Vitamin D finnes ikke i mange typer mat. De viktigste vitamin D-kildene er fet fisk, rogn og fiskelever. I tillegg er margarin og ekstra lett melk (grønn kartong) tilsatt vitamin D. Laks inneholder ca. 10-12 µg vitamin D per 100 gram. Sild inneholder ca. …
10 typer mat med mye Vitamin D | Sunnhetsrådet
https://www.sunnhetsrådet.no › artikler › mat-med-mye...
10 typer mat med mye Vitamin D · 1. Torskelever. Den aller beste naturlige kilden til vitamin D er torskelever. · 2. Laks. Fisk og sjømat er gode kilder til ...
D vitamin i mat - Collett
https://www.collettvitaminer.no › d-vitamin-i-mat
Det er få matvarer som er gode kilder til vitamin D. Den mest utbredte kilden til D vitamin i den daglige kosten er som regel fete fiskeslag som sardiner, ...
Kan jeg få i meg for mye vitamin D? - Matportalen
https://www.matportalen.no › tema › naringsstoffer › k...
Det er få matvarer som bidrar med vesentlige mengder av vitamin D. Fet fisk, fiskelever og tran har et høyt innhold av vitamin D. I fiskeslag som makrell, ...
Hvordan får jeg nok vitamin D? - Melk.no
https://www.melk.no › Melk-og-helse › Hvordan-faar-j...
Vitamin D finnes i tran og fet fisk. Enkelte matvarer er beriket med vitamin D, for eksempel ekstra lett melk, smør og margarin. Melk med vitamin D kan ikke ...
D-vitamin - Dekk dagsbehovet med mat - Möller´s
https://www.mollers.no/d-vitamin-mat
16.10.2017 · Matvarer med D vitamin . Den beste kilden til D vitamin er, i likhet med omega 3, fet fisk som laks, makrell, sild og ørret, fiskerogn, i tillegg til torskelever.Verken grønnsaker eller frukt er gode kilder til D vitamin, det kan derfor være utfordrende å få i seg nok D vitamin gjennom kosten for de som av religiøse, ideologiske eller medisinske grunner ikke kan spise animalske …
D-vitamin og kosthold - D-vitaminmangel.no
https://www.d-vitaminmangel.no › nb-no › d-vitamin-o...
D-vitamin er i fet fisk som laks, ørret, makrell, kveite, sild og rødspette. I Norge er det tilsatt D-vitamin i ekstra lettmelk, margarin og smør. 100 gram ...