Lammefrikassé - nydelig og klassisk festmat - Oppskrift
Vinanbefaling til lammefrikassé: Baron de Ley Reserva 2012. Denne Riojavinen er laget av Tempranillodruen og har en dyp rødfarge med duft av mørke frukter med balansert innslag av fatkarakter. Den er godt konsentrert med rund og kraftfull …
Edels Mat & Vin: Lammefrikassé
https://edelsmatvin.blogspot.com/2019/09/lammefrikasse.html13.09.2019 · 2) Sil av kraften og sett til side.Avkjøl kjøttet og rens det fri for fett og bein. 3 ) Del rødløk, gulrøtter, kålrot og purre i biter, og fres i ei gryte med smør i ca. 2 minutter. 4) Dryss over mel, rør raskt rundt og hell i kjøttkraft.Rør godt, kok opp og la småkoke i ca. 20 minutter. Rør underveis. 5 ) Tilsett fløte, erter og lammekjøtt i passende stykker.