Vin til lam | DN
www.dn.no › smak › vinguidenMar 18, 2016 · Det var derfor viktig å finne det beste lammet til ofring, man tok gjerne det første lammet som ble født om våren. Påskevin. Lammekjøttet har mye egensmak og fett, noe som krever viner med sterk karakter, spenstig syre og tydelige tanniner. I tillegg krever det klassiske tilbehøret hvitløk og rosmarin en vin med god fruktighet.
Krever vin med muskler: Vin til lammestek
https://nab.no/vin-til-lammestek/19.330217.10.2008 · Lammelår skal være saftig, rosastekt, smakfullt og fett som her. Da fylles munnhulen til bredden av inntrykk og vi aner virkelig behovet for en vin med muskler. Det skal både syrlighet og tanniner til for å tilfredsstille munnhulens behov. Mange vil da tradisjonelt vende nesen mot Bordeaux, og utviklede viner som kan gi større smaksrikedom.
Vin til kalkun - Vingruppen
https://www.vingruppen.no/samlinger/vin-til-kalkunVin til kalkun. Både fraværet av fett, og den delikate smaken, er noe vi må ta hensyn til i valg av vin. Selv om kjøttet mangler fett, får vi gjerne dette i rikt monn i stuffingen og i tilbehøret! Sausen kokes på krås og innmat, og rundes som regel av med fløte og/eller Crème Fraîche. Og når kalkunen fylles med medisterfarse og ...
Vin til lam - Aperitif.no
https://www.aperitif.no/emne/vin-til-lamKommende kurs. Apéritifs Vinskole gir deg en unik sjanse til å fordype deg i vinfaget over fem kvelder. Nå tilgjengelig i to deler med forskjellige temaer og nivå. Å kunne noe om vin blir stadig viktigere. Både å forstå hva vin er, hvordan den smaker og hvordan du velger riktig vin til mat.